Stormorstrailen

share | | Kommentera

För några veckor sedan tog klubben beslut om att förbereda för att märka upp fler leder runt Stormorshäll. En av lederna som nu ska permanentmarkeras är Stormorstrailen som är en 8 km lång slinga i första hand avsedd för vandring och löpning men med lite vilja så går den att cykla med några lyft på vägen.

Så vi beställde ett gäng skyltar i fyra nya färger där två kommer att användas för att markera anslutningsleder till Vadporten respektive Färssjön, en för Stormorstrailen och en som slinga som kommer att kallas Klapperberget. Totalt 60 orangea skyltar märkta Stormorstrailen med reflexpilar har förberetts. Med förberetts betyder att jag och min sambo har klistrat på pilarna på själva skylten. Alla vi har olika sätt att spendera en fredag kväll :)

Även om själva eventet Stormorstrailen är Daniel Rönströms idé så är banan min lilla bebis. En bana som har lite av allt och passerar självklart över både rullstensåsen och själva Stormorshällen. Nu är det 3:e året som vi tillsammans med Rädda Barnen i Söderhamn anordnar Stormorstrailen där varenda krona av den frivilliga anmälningsavgiften går till just Rädda Barnen i Söderhamn.

Jag hoppas vi ses på Stormorshäll den 8:e oktober!