Om mig

share | | Kommentera

Löpare, fotograf, videograf, programmerare, sambo, pappa. Det finns många sätt att identifiera sig men inget av dessa säger egentligen något om vem jag är. Hur förklarar man vem är för någon? Jag är ju inte samma person i morgon som jag var igår även om jag sannolikt kommer att ha samma grundläggande värderingar.

Jag tror i alla fall att jag är en generös person som vill min omgivning väl. En person som försöker se saker och ting ur andras perspektiv för att förstå varför de gör och säger som de gör. Sakta men säkert har jag också börjat förstå att min omgivning också vill mig väl.

Mina drivkrafter består bland annat av att lära mig nya saker och att utmana mig själv, både mentalt och fysiskt. En av mitt livs stora utmaningar är att lära mig hantera ett liv där jag tillåter mig själv att vara svag och i behov av andra människor.

Löpning är min terapi. Att springa långt i skog och fjäll ger mig tid att reflektera och samtidigt utmana mig själv och flytta gränser. Och det är bland annat det mina inlägg handlar om.